preloader

hoe gebruik je onze oliën?

hoe gebruik
je onze olieën?

De geuren van etherische olie komt het beste vrij door in je huis door gebruik te maken van een diffuser of oliebrander. Hierin doe je een laagje water met een aantal druppels etherische olie. 

Diffuser

Als je de diffuser aanzet wordt het water door snelle trillingen omgezet in nevel, zodat de heerlijke geur zich verspreidt door je huis. Op die manier creëer je in je huis een bepaalde mood met behulp van geuren.

Oliebrander

De meeste oliebrander zijn gemaakt van steen. Aan de bovenkant zit een kommetje waarin je water met enkele druppels etherische olie toevoegt. Door verwarming van het water via een kaarsje ontstaat hetzelfde effect als bij een diffuser. De olie komt wordt met een oliebrander langzamer in de ruimte verspreidt dan met een diffuser.

Aantal druppels

Laat jouw lichaam wennen aan de werking van aromatherapie. Begin daarom nooit met teveel olie in jouw diffuser of oliebrander. Voor volwassenen worden 3 tot 5 druppels aangeraden op basis van 100 ml, en 6 tot 10 druppels op basis van 200 ml. Begin voorzichtig en ontdek je eigen voorkeur.

© 2022 AROMADI | BTW: NL862388193B01 | KVK: 82235953