preloader

over ons

het ontstaan
van aromadi

Missie

Aromadi is geboren vanuit het geloof in, en de liefde voor etherische oliën. Vier jaar geleden kwamen wij voor het eerst in aanraking met aromatherapie. Het begon met het aanschaffen van een aroma diffuser en wat experimenteren met verschillende etherische oliën. De oneindige opties voor het mengen van oliën bleek nog een hele uitdaging, ook bij de mensen om ons heen. Hieruit is aromadi ontstaan.

Aromadi wilt de eerste ontmoeting zijn tussen jou en etherische oliën. Na deze eerste ontmoeting willen wij jou een constant verfrissend palet aan blends en mogelijkheden verschaffen, zodat je niet geurenblind raakt.

Visie

We werken met de seizoenen, hierop rust de inspiratie voor onze blends. Naast het creëren van losse blends bieden wij ook doe-het-zelf pakketen en andere producten aan die je kan combineren met de etherische oliën van aromadi.

Samenwerking

Om onze visie tot leven te brengen werkt aromadi enkel samen met leveranciers van natuurlijke producten, waaronder biologische essentiële oliën. Zij importeren de etherische oliën vanuit landen over de hele wereld.

© 2022 AROMADI | BTW: NL862388193B01 | KVK: 82235953